Nieuws

Een van Nederlands meest succesvolste kunstenaars opent vestiging in Rotterdam aan de Kruiskade 57 C.

Kunstenaar Bram Reijnders van kunstgalerij AbrahamArt opent een nieuwe vestiging aan de Kruiskade 57C te Rotterdam - de locatie van de voormalig Shoebaloo winkel - en sluit daarmee een huurovereenkomst met Manhave Vastgoed. Dit zal zijn derde kunstgalerij in Nederland worden, naast vestigingen in Eindhoven en Amsterdam.

Bram Reijders met zijn AbrahamArt is één van de bekendste hedendaagse kunstgalerieën van Nederland met een grote verscheidenheid aan moderne kunst van nationale en internationale kunstenaars. Begin dit jaar reisden nog twee kunstwerken van Bram mee aan boord van de Amerikaanse lander Odysseus, samen met werken van ongeveer 200 andere kunstenaars.

De Kruiskade is een bekende high end winkelstraat en ook één van de oudste straten in Rotterdam. De Kruiskade staat vooral bekend om zijn luxe items en designer merken. Merken als Boss, Tommy Hilfiger, Oger, Akkerman, Schaap & Citroen, IWC Schaffhausen, Rolex, Akkerman en Skins zijn onder andere gevestigd in deze straat.

Aan de overkant staat het recent opgeleverde gebouw The Lobby dat is ontwikkeld door Manhave Vastgoed. Op de begane grond wordt ook de focus gelegd op retail en richt Manhave zich op het aantrekken van high end fashion voor dames en heren. Op het dak van The Lobby bevindt zich een paviljoen met glazen schuifpuien en veel lichtinval, waar hoogwaardige horeca zich zal vestigen. Tot slot zal ook het dak van The Lobby ingericht worden als groene stadsoase. Dit groene dakterras zal in ieder jaargetijde publiek toegankelijk zijn.

Manhave Vastgoed werd gedurende het gehele verhuurtraject geadviseerd en begeleid door Schaub & Partners Bedrijfshuisvesting B.V.